Om Smartsida

Smartsida är en unik hemsideplattform, perfekt för företag som vill ha en enkel och modern webbplats utan krångel.

Utvecklingen av vår plattform började hösten 2020, och har sedan dess genomgått en fantastisk utvecklingsresa. Idag erbjuder vi en komplett helhetslösning speciellt utformad för företags hemsidor. Med vår helhetslösning kan vi hjälpa företag att skapa professionella och anpassade hemsidor som stärker deras närvaro online.

Om vår hemsideplattform

Med vår hemsideplattform har vi valt att fokusera på att erbjuda en lösning som gör det enkelt för företag att skapa och underhålla en professionell webbplats. Vi förstår vikten av att ha en modern och mobilvänlig hemsida som inte bara ser bra ut på alla enheter utan också erbjuder en smidig användarupplevelse för dina besökare. Därför har vi integrerat en rad funktioner som gör det enkelt för dig att administrera och navigera din webbplats.

Vår plattform är utformad med användarvänlighet i åtanke. Det innebär att även om du inte har någon tidigare erfarenhet av webbdesign eller tekniska färdigheter, kan du enkelt skapa en vacker och funktionell webbplats. Vi erbjuder en rad moderna och stilrena mallar som kan anpassas efter ditt varumärke och dina specifika behov. Du kan enkelt lägga till och uppdatera innehåll, hantera bilder och media.

En av de största fördelarna med vår plattform är dess responsiva design. Det innebär att din webbplats automatiskt anpassar sig till olika skärmstorlekar och enheter, från stationära datorer till mobila enheter. Detta garanterar att dina besökare alltid får en optimal upplevelse, oavsett hur de väljer att besöka din webbplats. Med en mobilvänlig design kan du nå ut till en bredare publik och förbättra användarengagemanget.

Förutom design och användarvänlighet, erbjuder vår plattform också en rad säkerhetsfunktioner som skyddar din webbplats mot hot och säkerhetsrisker. Vi övervakar kontinuerligt din webbplats för att säkerställa att den alltid är tillgänglig och presterar på toppnivå. Regelbundna säkerhetskopieringar och uppdateringar hjälper till att säkerställa att din data är säker och att din webbplats alltid är uppdaterad med de senaste teknologierna och säkerhetsstandarderna.

Vi vet att tekniska problem kan uppstå när som helst, och därför erbjuder vi omfattande teknisk support och felsökning när du behöver det. Vårt supportteam är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på. Med vår helhetslösning är hjälpen aldrig långt borta, vilket ger dig tryggheten att veta att du alltid har stöd när du behöver det.

Sammanfattningsvis erbjuder vår hemsideplattform en komplett lösning för företag som vill ha en enkel, modern och mobilvänlig webbplats. Vi fokuserar på användarvänlighet, säkerhet och pålitlighet för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Med vår plattform kan du enkelt skapa och underhålla en professionell webbplats som är lättnavigerad och lätthanterad, med den extra tryggheten av att alltid ha tillgång till teknisk support. Låt oss hjälpa dig att ta din online-närvaro till nästa nivå med vår omfattande och användarvänliga lösning.

Bolagsinformation

Smartsida drivs av BS Media AB med organisationsnummer 559176-3353. Vårt huvudkontor är beläget i Kungälv, strax norr om Göteborg.